Interessante links

Neem een kijkje op de site van onze beroepsvereniging. Als patiënt/cliënt kan je ook bij hen terecht voor verdere informatie. 

vvl.be

Op deze site kan u terecht voor meer informatie i.v.m. de leverancier van onze mondtrainers. Indien u dergelijke myotrainer wenst, kan uw logopediste u hier verder in begeleiden. Er wordt namelijk zeer nauw samengewerkt met deze firma. 

mos.be

Meer weten over OMFT? Neem een kijkje op deze site. U zal er meer info over oromyofunctionele stoornissen, de therapie en enkele interessante artikels vinden. 

omft.info.be

Peter Helderop, logopedist en grondlegger van onderzoek & behandeling bij personen met een OMFT geeft een antwoord op al jouw vragen via deze leerrijke website. 

omft.nl

Ouder(s) van of kinderen/volwassenen met een leerstoornis(sen) kunnen op deze site terecht voor een antwoord op al hun vragen. 

eurekaleuven.be

Wil je meer te weten komen over een TOS of dysfasie? Neem dan zeker een kijkje op deze website! 

cetos.be 

Indien u blind wil leren typen volgens de Typ10-methode kan u, na het raadplegen van ‘Logopedie Tessa, hier terecht voor meer informatie, filmmateriaal en extra voorbeelden. 

typ10.be

Wilt u meer weten over AD(H)D? neem dan zeker een kijkje op de site van ‘Centrum Zit Stil’.   

zitstil.be  

Wat is selectief mutisme? Meer info, tips, verhalen van lotgenoten,… zijn terug te vinden op deze site. 

selectiefmutisme.be

Modem helpt jou met hulpmiddelen die ​geschreven, gesproken of digitale communicatie ondersteunen. Meer info? Bekijk de website. 

modemadvies.be

‘Karaton ‘is een educatieve online game ontworpen voor kinderen met een leesachterstand of dyslexie. Neem zeker een kijkje op de site voor meer info. Wil je naast de informatie ook zelf met het spel aan de slag? Neem dan zeker contact op! 

karaton.be